Wat u beslist moet weten.

Aankomst en vertrek

Zoals op elk logeeradres hebben ook wij bepaalde tijden dat we de gasten welkom heten en wanneer wij vragen de kamers te verlaten.

In principe bent u welkom in het weekend (vrijdag tot en met zondag) vanaf 16.00 uur en van maandag tot en met donderdag om 17.00 uur.

Wij vragen u vriendelijk om de kamer op de dag van vertrek voor 11.00 uur te verlaten.

Duurt uw verblijf langer dan een nacht, kunt u een sleutel van de woning krijgen. 

Uiteraard is het mogelijk om in overleg eerder aan te komen of later te vertrekken. Dit is natuurlijk ook weer afhankelijk van het feit of we gasten verwachten of hebben gehad. Bij uw reservering kunt u dit al aangeven.

Onze hond.

Wij zijn in het bezit van een hond. Het is een Franse Bulldog enhij is superlief. Voor mensen die allergisch zijn voor honden natuurlijk geen pretje. Houdt u er dus rekening mee als u bij ons boekt. Wij doen er alles aan dat u van onze honden geen overlast zult ervaren.

Voetbal

De velden van VV Schaesberg liggen op 5 minuten lopen van ons adres. Op de voetbalvelden wordt in diverse weekenden in mei om de Strijthagencup gestreden. Veel ouders gaan dan camperen op het terrein van VV Schaesberg, maar een verblijf in onze B&B is uiteraard een stukje luxe.

Pinkpop

Pinkpop is een bekend evenement. Het terrein ligt op loopafstand (5 minuten tot aan de ingang) en voor een slaapplaats bij ons wordt al vroeg gebeld. Voor de editie van 2021 zijn we al weer volgeboekt.

Wandelen

In de buurt kunt u prachtige wandelingen maken. De afstanden varieren van 5 tot 15 kilometer. U kunt door de prachtige omgeving bij Strijthagen of Erenstein of andere plekken in het Heuvelland lopen. Op internet staan een aantal routebeschrijvingen die wij voor u willen uitprinten.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

11.02 | 12:46

Dag,

Zijn alle kamers nog vrij op de dag van 21 juni aankomen en 22 juni weer vertrekken. Gaat dus om 2 Tweepersoonskamer en 1 eenpersoonskamer.

Ik hoor u gra

...
20.11 | 21:13

Hallo Wilma en Herman,
vielen Dank. Es war sehr nett bei Euch. Wir waren gut untergebracht und haben hervorragend gefrühstückt. Gerne wieder.
Grüße aus Düren

...
30.07 | 07:23
Covid-19 heeft ontvangen 3
21.09 | 21:26
Douche heeft ontvangen 4
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE