Dit zijn de kamers

De Klaverkamer.

Dit is een eenpersoons kamer en tevens de kleinste kamer. Op de kamer bevind zich een stevig elektrisch verstelbaar bed. Het bed is voorzien van een dekbed. Op deze kamer staat ook een bureau met stoel en is TV aanwezig.  In de kast, waarin u uw spullen kunt opbergen, ligt nog een extra deken voor het geval u het te koud heeft. Verder is de kamer voorzien van een waterkoker, een kopje, thee en instant koffie. Het raam is voorzien van een rolluik. Via Wi-Fi kan gratis worden gesurfd over het internet.

De Bloemenkamer.

Dit is een tweepersoons kamer met TV. Op de kamer bevinden zich twee stevige boxspring bedden, die indien gewenst, uit elkaar geplaatst kunnen worden. De beide bedden zijn voorzien van een dekbed. Op de kamer staat ook een tafel met 2 stoelen. In de kast, waarin u uw spullen kunt opbergen, ligt nog een extra deken voor het geval u het te koud heeft. Verder is de kamer voorzien van een waterkoker, kopjes, thee en instant koffie. Het raam is voorzien van een electrisch rolluik. Via Wi-Fi kan gratis worden gesurfd over het internet.

De Vlinderkamer

Dit is een tweepersoons kamer met TV. Op de kamer bevinden zich twee gekoppelde stevige boxspring bedden. De bedden zijn voorzien van een dekbed. Op de kamer staat ook een tafel met 2 stoelen. In de kast, waarin u uw spullen kunt opbergen, ligt nog een extra deken voor het geval u het te koud heeft. Verder is de kamer voorzien van een waterkoker, kopjes, thee en instant koffie. Het raam is voorzien van een rolluik.  Via Wi-Fi kan gratis worden gesurfd over het internet.

 

Direct boeken? Klik op booking@Logies-op-dr-sjeet.nl

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Björn OosterwijK | Antwoord 11.02.2020 12:46

Dag,

Zijn alle kamers nog vrij op de dag van 21 juni aankomen en 22 juni weer vertrekken. Gaat dus om 2 Tweepersoonskamer en 1 eenpersoonskamer.

Ik hoor u gra

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

11.02 | 12:46

Dag,

Zijn alle kamers nog vrij op de dag van 21 juni aankomen en 22 juni weer vertrekken. Gaat dus om 2 Tweepersoonskamer en 1 eenpersoonskamer.

Ik hoor u gra

...
20.11 | 21:13

Hallo Wilma en Herman,
vielen Dank. Es war sehr nett bei Euch. Wir waren gut untergebracht und haben hervorragend gefrühstückt. Gerne wieder.
Grüße aus Düren

...
30.07 | 07:23
Covid-19 heeft ontvangen 3
21.09 | 21:26
Douche heeft ontvangen 4
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE