Dit zijn de kamers

De Klaverkamer.

Dit is een eenpersoons kamer en tevens de kleinste kamer. Op de kamer bevind zich een stevig elektrisch verstelbaar bed. Het bed is voorzien van een dekbed. Op deze kamer staat ook een bureau met stoel en is TV aanwezig.  In de kast, waarin u uw spullen kunt opbergen, ligt nog een extra deken voor het geval u het te koud heeft. Verder is de kamer voorzien van een waterkoker, een kopje, thee en instant koffie. Het raam is voorzien van een rolluik. Via Wi-Fi kan gratis worden gesurfd over het internet.

De Bloemenkamer.

Dit is een tweepersoons kamer met TV. Op de kamer bevinden zich twee stevige boxspring bedden, die indien gewenst, uit elkaar geplaatst kunnen worden. De beide bedden zijn voorzien van een dekbed. Op de kamer staat ook een tafel met 2 stoelen. In de kast, waarin u uw spullen kunt opbergen, ligt nog een extra deken voor het geval u het te koud heeft. Verder is de kamer voorzien van een waterkoker, kopjes, thee en instant koffie. Het raam is voorzien van een electrisch rolluik. Via Wi-Fi kan gratis worden gesurfd over het internet.

De Vlinderkamer

Dit is een tweepersoons kamer met TV. Op de kamer bevinden zich twee gekoppelde stevige boxspring bedden. De bedden zijn voorzien van een dekbed. Op de kamer staat ook een tafel met 2 stoelen. In de kast, waarin u uw spullen kunt opbergen, ligt nog een extra deken voor het geval u het te koud heeft. Verder is de kamer voorzien van een waterkoker, kopjes, thee en instant koffie. Het raam is voorzien van een rolluik.  Via Wi-Fi kan gratis worden gesurfd over het internet.

 

Direct boeken? Klik op booking@Logies-op-dr-sjeet.nl

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

02.01 | 01:10

Hello
Could, please, clarify whether you have an available room for 2 people over the Pinkpop festival (18/06/20-22/06/20)?

Thanks in advance!:)

...
14.12 | 18:59

beste
graag hadden wij geweten of er nog een kamer beschikbaar is tijdens Pinkpop 2020 voor 2 personen?

...
19.11 | 20:19

goedenavond, heeft u voor Pinkpop 2020 nog een kamer over voor twee personen?

...
13.11 | 18:53

Goedenavond,

Graag zouden wij een 2 persoonskamer reserveren voor de nacht van vrijdag 19 juni op zaterdag 20 juni in 2020.

Alvast bedankt voor uw reactie!

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE