Diverse services

Kleine kinderen

Op uw verzoek kan op de Bloemenkamer of de Vlinderkamer een inklapbaar babybedje worden bijgeplaatst. Hiervoor vragen wij een vergoeding van € 7,50 per nacht. Dit geldt voor kinderen tot 4 jaar. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar vragen we € 25,--.

Haal- en brengservice

Als het voor u gebruikelijk is dat u met het openbaar vervoer reist, is het voor ons (in overleg) mogelijk dat we u komen ophalen bij het NS-station. Komt u tot station Landgraaf, dan komen we u voor € 1,-- per persoon ophalen. Wenst u op station Heerlen te worden opgehaald, dan vragen we hiervoor een vergoeding van   € 2,50 per persoon. Wij vragen u wel dit van tevoren even met ons bespreken.

Lunchpakket

U kunt bij ons ook een lunchpakket bestellen. Voor de prijs van € 7,50 zorgen wij voor 3 zachte broodjes (wit of bruin) met beleg, een bekertje yoghurt, een flesje drinken en een stuk fruit. Als u dit aangeeft zorgen wij ervoor dat dit voor u 's morgens vers wordt bereid.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

11.02 | 12:46

Dag,

Zijn alle kamers nog vrij op de dag van 21 juni aankomen en 22 juni weer vertrekken. Gaat dus om 2 Tweepersoonskamer en 1 eenpersoonskamer.

Ik hoor u gra

...
20.11 | 21:13

Hallo Wilma en Herman,
vielen Dank. Es war sehr nett bei Euch. Wir waren gut untergebracht und haben hervorragend gefrühstückt. Gerne wieder.
Grüße aus Düren

...
30.07 | 07:23
Covid-19 heeft ontvangen 3
21.09 | 21:26
Douche heeft ontvangen 4
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE